Het bestuur

Anneke Reijnders
Geboortedatum: 24 mei 1982

Hallo kinjer van KVW en natuurlijk ook papa's en mama's, opa's en oma's en alle andere mensen. Ik ben Anneke en woon in Reuver (ja... in Reuver) samen met mijn vriend Mark, ons dochtertje Jolie en onze hond Despo. Ik heb ongeveer 8 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt, vervolgens bij PGZ en ben nu werkzaam bij Hoeve de Kaolder in Baexem. Ik begeleid kinderen die het om welke reden dan ook een beetje moeilijker hebben! Verder hou ik van kletsen, een filmpje pikken, kletsen, KVW, kletsen, gezelligheid, kletsen enz. Jaren lang heb ik als kind en als leiding met veel plezier meegedaan met KVW en toen ... kwam de vraag: zou je het leuk vinden om in het bestuur van KVW te komen? NATUURLIJK leek me dat leuk ... ik wil nog wel langer plezier beleven aan KVW. Jullie ook????? Dan zie ik jullie tijdens een te gekke KVW- week!!!!!!!!!!!!!!!!


Arianne Verheyden - Obers
Geboortedatum: 16 juli 1968

Arianne Verheyden, getrouwd met Marcel en moeder van Niels, Klim en Bouke. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. Ik zit al vanaf kind vastgeroest bij KVW Swalmen. Eerst als kind begonnen, paar jaar leiding, en vervolgens ben ik in 1991 in het bestuur gestapt. Als je mij vraagt beschrijf KVW Zjwame eens in een paar woorden, nou dan zou ik het zeggen als een knotsgekke, geweldige week. Een heerlijke uitlaatklep waar humor, lol en plezier in een hoog vaandel staan. Niets is zo mooi als kinderen genieten dan geniet ik net zo hard mee.Bram Manders
Geboortedatum: 11 juli 1988

Hallo allemaal, mijn naam is Bram Manders en ik heb voor mijn gevoel al heel wat KVW's meegemaakt. Vroeger als kind al, daarna als leiding en sinds 2009 ben ik actief als bestuurslid. Ik vind het heel leuk om voor de Zjwamer kinjer een leuke week te organiseren! Naast KVW vind ik carnaval ook altijd een leuke tijd. Mijn vriendin Renske en ik feesten behoorlijk wat af met joekskapel Kiek Mer, en ik ben ook al een keer prins mogen zijn bij de Hopsjlokkers. Wat een geweldige ervaring! Doordeweeks werk ik met kinderen en hun ouders die hulp nodig hebben om de dag op een goede manier door te komen. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier tijdens de KVW-week en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! Toet den!


Daniëlle Cluitmans
Geboortedatum: 3 december 1981

Ciao allemaal! Ook dit jaar proberen we weer een fantastische week te organiseren voor jullie. Ik kijk er nu al naar uit! Dit wordt mijn 3de jaar dat ik meedraai bij het bestuur en dat bevalt mij prima. Ik woon samen met mijn vriend Kevin in Reuver en werk op een middelbare school in Roermond, daar geef ik gymles. In mijn vrije tijd sport ik dan ook graag zoals volleybal, hockey, spinning, skiën en bergbeklimmen. Maar eigenlijk vind ik alle sporten leuk! Ik zie jullie in de KVW week. Saluto!


Dick Evers
5 februari 1980

Ik ben 31 jaar, en ook al woon ik (nu nog) in Reuver, voor KVW Swalmen kom ik graag elk jaar even een weekje op vakantie. Helaas moet mijn vriendin me dan een weekje missen, maar dat maak ik dan wel weer goed. Omdat ik nog heel goed weet, hoe leuk ik het altijd vond om zelf mee te doen met KVW, draag ik graag mijn steentje bij.
Mijn hobby's zijn motorrijden en af en toe eens lekker op de bank zitten een filmpje kijken. Verder sport ik af en toe een beetje, zodat ik ook fit blijf voor een hele week KVW Swalmen, en dat is ook nodig!!Aukje v.d Linden
Geboortedatum: 28 juni 1990

Hallouw Zjwame! Mijn naam is Aukje van der Linden en woon in "os Zjwamerlandj"! Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt, want ik werk alweer een tijdje binnen Kinderopvang Swalmen! Verder handbal ik al jaren en hou ik op zijn tijd van een lekker koud pilsje! Wie Swalmen zegt, zegt KVW, samen met de "Vastelaovendj" DE leukste week van het jaar! Swalmen trilt dan op z'n grondvesten, is het niet van de motortocht, dan is het wel van honderden dol enthousiaste kinderen! En wie wil er nu niet van deze KVW familie deel zijn? Precies, niemand! Vandaar dat ik ook geen moment heb getwijfeld om bij het bestuur te gaan want ik wil nog heel lang van KVW kunnen genieten! Als leiding heb ik heel wat jaren meegedraaid en nu mag ik de rollen omdraaien en voor jullie een supertoffe week organiseren! En geloof me, dat wil je niet missen!! Ik ben alweer aan 't aftellen! Hoije en toet KVW!


Huub Custers (Bair)
Geboortedatum: 5 augustus 1958

Vraag aan de bewoners van Swalmen eens, waarmee ze rekening houden als ze de vakantie gaan boeken? Ik weet heel zeker, dat bij de ouders die kinderen hebben die naar de basisschool gaan, er een feit boven aan staat WANNEER IS K.V.W.?
Voor de jeugd van Swalmen is dit nog altijd DE week waar je bij moet zijn geweest. Niet alleen de kinderen van de basisschool maar ook de jongens en meisjes die ieder jaar weer klaar staan om een groep te "draaien". Dit is voor mij een grote drijfveer om ieder jaar mee te denken aan een spannend programma voor jullie. Ook de ouders, opa's en oma's, neven en nichten, vrienden en vriendinnen, en alle andere mensen die ieder jaar weer komen kijken, jullie zijn SUPER.


Leonie Janssen
Geboortedatum: 13 maart 1982

KVW Zjwame!!
Ieder jaar staat er weer een nieuwe uitdaging voor de boeg, waarbij de kids uit Zjwame natuurlijk op nummer 1 staan! Als leerkracht in het Speciaal Basis Onderwijs, heb ik al heel wat ervaring met kinderen en zal ik mijn passie, enthousiasme, spontaniteit en sportiviteit delen om ieder kind een fantastische week te laten beleven, die ze niet snel zullen vergeten!


Marja Suylen
Geboortedatum: 16 juni 1978

In 1997 is mijn KVW carrière begonnen als leiding en na 5 jaar ben ik in 2002 bestuurslid geworden. Vanaf 2008 ben ik penningmeester van KVW. Het organiseren van deze super KVW week is een geweldige uitdaging. Het is dan ook een grote stimulans dat er elk jaar weer zo veel kinderen aan KVW mee doen. Geweldig! Ik ben Netwerkcoach en werk met verstandelijk beperkte mensen met psychiatrische- en gedragsproblematieken. Aan KVW beleef ik altijd veel lol en plezier. Ook dit jaar maken we er weer een grandioos vet cool KVW feest van! Wil je dit ook mee maken, zorg dat je erbij bent!! Groetjes.


Ted Geraedts
Geboortedatum: 05-04-1984

Ik ben Ted Geraedts, 26 jaar jong. Ik woon in Swalmen,samen met mijn vriendin Natascha. Gedurende de tijd dat ik niet met kvw bezig ben werk ik in een bouwgroothandel en verder volley ik een paar keer per week. Rond de carnaval help ik ook nog mee met het organiseren van het Mertsjpektakel. Ik ben al heel wat jaren actief voor KVW. In mijn kinderjaren heb ik elk jaar mee gedaan met KVW. Dit is me toen zo goed bevallen dat ik vanaf toen (toen ik oud genoeg was) mee ben gaan helpen als leiding. Na een aantal jaren mee gedraaid te hebben als leiding heb ik in 2009 mee gedraaid als stagiaire, en ben sinds dien bestuurslid.


Steffie Verbeek
Geboortedatum: 22 mei 1977

Mijn carriére bij KVW Swalmen is begonnen als kind, later heb ik meegedaan als leiding, daarna als bestuurslid en sinds 2005 ben ik voorzitter van KVW. Ik woon al ongeveer mijn hele leven in Swalmen. Ik woon samen met dochter Dante (2010) en zoon Stas (2013) en onze honden Bikkel & Bommel, verder kook en bak ik graag, rij ik motor, winkel en lees ik graag en doe ik vooral veel gezellige dingen met vrienden! Uiteraard gaat KVW Swalmen voor alles en ik heb alweer zin in de week zelf. See you!

Marcel (Jannie) Engelen
Geboortedatum: 26 juni 1975

Even kleine info over mij: ik ben getrouwd met Cristel, en wij hebben 2 kinderen, een zoon Tren (geb. 2011) en een dochter Jet (geb. 2012). De meeste mensen kennen mij als Jannie, deze bijnaam heb ik al heel wat jaartjes. Ik ben in 2005 aangenomen bij KVW als logistiek medewerker. Dan zorg je dat de hele week alle spellen, drank, eten en etc. op tijd klaar staan op diversen locaties voordat de kinderen aan komen stormen. En in 2012 tevens bestuurslid geworden. Verder voetbal ik graag, ben mede oprichter van V.V. de Fobmötse, speel basgitaar in de band Off Steam en toer graag op mijn motor. Ieder jaar weer een feest bij KVW ZJWAME!!!


Thuur Tegels
Geboortedatum: 10 november 1992

Ik woon mijn hele leven in Swalmen. Vanaf groep 3 heb ik ieder jaar meegedaan met kindervakantiewerk. Toen ik hier te oud voor werd heb ik eerst meegeholpen als hulp, later als leiding en vanaf 2014 ben ik lid geworden van het bestuur. Ik heb zelf altijd met veel plezier meegedaan, en ga nu mijn best doen om dit voor alle kinderen in Swalmen de komende jaren ook mogelijk te maken! Ik ben verder actief bij verschillende verenigingen in Swalmen en omstreken, en ben dus ook buiten kindervakantiewerk vaak in het dorp te vinden. Met z'n allen gaan we er een super week van maken!


Siem Nijssen
Geboortedatum: 4 Juli 1994

Hallo KVW-ers, Ik ben Siem en ik ben geboren in 1994. Op dit moment studeer ik nog om gymleraar te worden. Daarvoor ga ik elke dag naar Eindhoven, waar we allemaal verschillende sporten leren. Superleuk! Naast alle keitoffe sporten die we leren op school, voetbal ik al sinds dat ik 7 jaar was. Ofja, voetbal .. ik ben al vanaf het eerste jaar keeper! Naast zelf keepen, probeer ik ook jonge keepertjes beter te maken, want ik ben ook keeperstrainer. Als kind heb ik ieder jaar meegedaan aan KVW, wat een superleuke ervaring was. Ieder jaar weer! Ik wou dan ook heel graag leiding worden, zodra ik de juiste leeftijd had. Dat heb ik toen ook twee jaar gedaan. Toen ik uiteindelijk leiding was, droomde ik stiekem ook al een beetje om bij het bestuur te komen. . Ik vond het dan ook erg leuk om hiervoor gevraagd te worden! Ik ben nu sinds Oktober 2013 bij het bestuur van KVW en ik probeer mijn steentje bij te dragen aan een fantastisch KVW-feest ieder jaar!